Euroform 4

Euroform 4 (V154) is een zeer stevige beenkous met naad (vlakbrei) in drukklasse 4 en heeft een zeer hoge weerstand bij omvangstoename. De kous is geschikt voor actieve mensen met een zware oedeemneiging.

Euroform 4 heeft een grote lengterek en zit comfortabel. De kous is gemaakt van natuurrubber en is beschikbaar in maatwerk.

Euroform 4 is ook beschikbaar in Euroform 4S (V174). De Euroform 4S is de overtreffende trap van de Euroform 4. Dit is een zeer stevige beenkous gemaakt van natuurrubber in maatwerk. Indien er sprake is van zeer zware oedeemneiging, kies dan voor deze variant.

Toepassing
Widmer 2 + 3
• Post-trombotisch syndroom
• Lymfoedeem (met zware oedeemneiging)
• Lipoedeem
• Beteugelen en voorkomen recidiverende complicaties

Varodem kous

Modellen en opties

Euroform 4 en Euroform 4S zijn beschikbaar in maatwerk met keuze uit diverse modellen en opties. Klik op de afbeelding hiernaast om het complete modellen en optie overzicht te bekijken.

Kleuren

beige
beige (4 / 4S)
zwart
zwart (4)

Informatie

Gebruiksaanwijzing

De meertalige gebruiksaanwijzing is te downloaden. Om deze gebruiksaanwijzing te kunnen bekijken dient u over een PDF-reader te beschikken.

Bestellen

Wij van Varodem vinden het belangrijk dat je onze producten eenvoudig en snel kunt bestellen. Voor het bestellen van al onze producten kun je gebruik maken van de speciaal hiervoor ontworpen bestelformulieren. Deze vind je hier. Wij raden aan om je te laten scholen in het aanmeten van onze producten. Onze productspecialisten komen graag bij je op locatie om je een demonstratie te geven. Ook biedt de Varodem Academy verschillende scholingen aan.

Bekijk ook de andere producten uit de Euro-lijn: