Varodem Academy

Welkom bij de Varodem Academy. Als toonaangevende partij in de markt voor medische compressietherapie hecht Varodem sterk aan informatie-uitwisseling. Speciaal voor jou is er de Varodem Academy waar je alle informatie, kennis, wetenschap en vaardigheden kunt opdoen die je nodig hebt om nog beter te worden in je vak.

De door de Varodem Academy gehanteerde lesmethodes zijn uniek. Uniek door de accurate informatie maar vooral ook door de generaliteit die onze scholingen bevatten. Daarnaast focussen we ons op jouw vraag en wens van wat je graag wil leren.

Voor het zevende jaar op rij krijg je de mogelijkheid je kennis en vaardigheden rondom compressie en oedeemzorg te vergroten. Onze scholingen zijn speciaal voor jou samengesteld. Specifiek voor iedere beroepsgroep en generiek in ieder thema, maar ook scholingen waar de mix van beroepsgroepen een krachtige aanvulling is op het onderwerp.

Varodem Academy scholingen zijn altijd gestoeld op de laatste wetenschappelijke kennis en komen daarnaast rechtstreeks uit de praktijk. Theorie wordt altijd gecombineerd met praktische vaardigheden waardoor je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen.

Onze fysieke en online scholingen worden aangeboden op vaste data en locaties die je kunt terugvinden in onze agenda. In de agenda kun je een scholing reserveren met een Varodem Account. Beschik je nog niet over een account neem dan contact met ons op. Reserveren kan ook via academy@varodem.nl.

Vanaf vijf personen kun je ook een fysieke of online 
in-company scholing aanvragen. Dit kan een bestaande scholing zijn of we maken deze op maat precies naar jouw behoefte. Een Varodem Academy docent komt de scholing dan online of op locatie verzorgen. Je kunt een verzoek voor een in-company aanvragen via academy@varodem.nl

Om je kennis en kunde op pijl te krijgen en/of te houden kun je kiezen uit geaccrediteerde en gecertificeerde scholingen. Een overzicht van alle scholingen in 2022 vind je hier.

Houd deze pagina of de Varodem Academy social media kanalen in de gaten voor de meest actuele informatie.