Login

Register

Login

Register

THE COMPRESSION COMPANY
Bel ons: 0475 589302

Varodem® Academy 2020

Als toonaangevende partij in de markt voor medische compressietherapie hecht Varodem® sterk aan scholing en informatie- uitwisseling. Samen met onze partners in de gezondheidszorg organiseert Varodem® regelmatig scholingen. Elke scholing wordt ondersteund door onze eigen productspecialisten, mensen die al jaren ervaring in het werkveld van medische compressietherapie hebben.

De activiteiten van de Varodem® Academy zijn gebundeld in een studiegids. Hierin vindt u alle informatie over de inhoud van de scholingen en alle data.

In-Company scholingen: makkelijk op locatie

Scholingen worden aangeboden op vaste data en locaties. U kunt ook voor kleinere groepen op locatie in-company scholingen aanvragen. Een Varodem® docent komt de scholing dan op locatie verzorgen. U kunt een verzoek voor een in-company aanvragen via academy@varodem.nl. Vermeld hierbij dan de gewenste scholing en de grootte van de groep. De minimale grootte van de groep is acht personen.

Varodem Academy staat voor kennis en scholing, de twee kernonderdelen voor de, in ons vak, zo belangrijke competenties.

De door de Varodem Academy gehanteerde lesmethodes zijn uniek. Om uw kennis en kunde op pijl te krijgen en/of te houden kunt u kiezen uit geaccrediteerde cursussen of gecertificeerde cursussen.

Belangrijk bericht!

Als gevolg van de uitbraak van het Corona Covid-19 virus, heeft Varodem besloten alle activiteiten van de Varodem Academy tot nader bericht te staken. Alle trainingen, lessen, scholingen etc. zijn geannuleerd ten minste tot 1 juni 2020.

Hiermee conformeren wij ons aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Nederlandse overheid.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan contact met onze helpdesk op, tel: 0475 589 302 of stuur ons een e-mail: academy@varodem.nl.

Bent u nieuwsgierig naar het aankomende cursusaanbod in 2020? Kijk op onze Agenda pagina, hier vindt u per maand het lopende programma.

Wenst u het volledige programma van de Varodem® Academy op uw gemak bekijken, download dan hieronder de studiegids.

Studiegids Varodem® Academy 2020:

Icoon

Varodem Academy studiegids 2020 9.56 MB 208 downloads

...
Open chat
Powered by