Geef je kennis vleugels!

Welkom bij de Varodem Academy. Als toonaangevende partij in de markt voor medische compressietherapie hecht Varodem veel waarde aan informatie-uitwisseling. Speciaal voor jou is er de Varodem Academy. Hier kun je alle informatie, kennis, wetenschap en vaardigheden opdoen die je nodig hebt om nog beter te worden in je vak.

academy2023

Varodem Academy 2024

Productpresentaties:

De door de Varodem Academy gehanteerde lesmethodes zijn uniek. Uniek door de accurate informatie maar vooral ook door de generaliteit die onze scholingen bevatten. Daarnaast focussen we ons op jouw vraag en wens van wat je graag wil leren.

Ook dit jaar krijg je bij ons de mogelijkheid je kennis en vaardigheden rondom compressie en oedeemzorg te vergroten. Onze scholingen zijn speciaal voor jou samengesteld. Specifiek voor iedere beroepsgroep en generiek in ieder thema, maar ook scholingen waar de mix van beroepsgroepen een krachtige aanvulling is op het onderwerp.

Alle scholingen van de Varodem Academy worden gebaseerd op de laatste wetenschappelijke kennis en komen daarnaast rechtstreeks uit de praktijk. Theorie wordt altijd gecombineerd met praktische vaardigheden waardoor je het geleerde meteen in de praktijk kunt toepassen.

Om je kennis en kunde op pijl te krijgen en/of te houden kun je kiezen uit geaccrediteerde en gecertificeerde scholingen. Onze fysieke en online scholingen worden aangeboden op vaste data en locaties. Daarnaast is het mogelijk om vanaf vijf personen een fysieke of online in-company scholing aan te vragen. Dit kan een bestaande scholing zijn. Ook kunnen we een scholing op maat maken zodat deze precies aansluit op jouw behoefte. Een Varodem Academy docent zal deze scholing online of op locatie komen verzorgen. Je kunt een in-company scholing aanvragen via academy@varodem.nl. Ook biedt Varodem productpresentaties aan over diverse producten binnen het assortiment.

Een overzicht van alle scholingen in 2024 vind je in onderstaand scholingsoverzicht of onder het menu aan de rechterzijdeOnder het tabje ‘Deze scholing reserveren’ kun je je aanmelden voor een scholing. Aanmelden kan ook rechtstreeks via academy@varodem.nl.

Houd deze pagina of de Varodem social media kanalen in de gaten voor de meest actuele informatie.

Scholingsaanbod:

Zien we je in 2024 op één van onze scholingen of productpresentaties?

Scholingsoverzicht 2024

Scholing: Trombose & Post-trombotisch syndroom (Fysiek / Online)

Deze scholing reserveren

Factuurgegevens:

Scholing: Is compressie het enige advies bij (lymf)oedeem? (Online)

Deze scholing reserveren

Nog geen data bekend.

Scholing: Lymfoedeem, hoe kijk jij er naar? (Fysiek)

Deze scholing reserveren

Nog geen data bekend.

Scholing: Compressie & Keuzestress (Fysiek)

Deze scholing reserveren

Factuurgegevens:

Congres: Compressie is 366 dagen per jaar springlevend! (Fysiek)

Varodem product- presentaties.

Dit jaar biedt Varodem naast scholingen ook maandelijks een online productpresentatie aan. Tijdens de productpresentatie word je geheel kosteloos geïnformeerd over ons aanbod aan medische compressiehulpmiddelen en de toepassing hiervan in de praktijk. De presentaties worden verzorgd door een van de gekwalificeerde productspecialisten van Varodem en duren 1,5 uur.