Varodem Academy 2021

Voor alle Academy activiteiten geldt dat Varodem strikt de richtlijnen volgt van de Nederlandse overheid.
Daarom verzoeken wij u telkens wanneer u van ons studie aanbod gebruik wilt maken, u op de hoogte te stellen van de dan geldende richtlijnen en beperkingen.

Als toonaangevende partij in de markt voor medische compressietherapie hecht Varodem sterk aan scholing en informatie- uitwisseling. Samen met onze partners in de gezondheidszorg organiseert Varodem regelmatig scholingen. Elke scholing wordt ondersteund door onze eigen productspecialisten, mensen die al jaren ervaring in het werkveld van medische compressietherapie hebben.

De activiteiten van de Varodem Academy zijn gebundeld in een studiegids. Hierin vindt u alle informatie over de inhoud van de scholingen en alle data.

In-Company scholingen: makkelijk op locatie

Scholingen worden aangeboden op vaste data en locaties. U kunt ook voor kleinere groepen op locatie in-company scholingen aanvragen. Een Varodem docent komt de scholing dan op locatie verzorgen. U kunt een verzoek voor een in-company aanvragen via academy@varodem.nl. Vermeld hierbij dan de gewenste scholing en de grootte van de groep. De minimale grootte van de groep is acht personen.

Varodem Academy staat voor kennis en scholing, de twee kernonderdelen voor de, in ons vak, zo belangrijke competenties.

De door de Varodem Academy gehanteerde lesmethodes zijn uniek. Om uw kennis en kunde op pijl te krijgen en/of te houden kunt u kiezen uit geaccrediteerde cursussen of gecertificeerde cursussen.

Al naar de ontwikkelingen rond de Covid-19 pandemi zal de Varodem Academy online en/of fysieke de scholingen geven.
We houden ons hierbij aan de richtlijn van het RIVM. Dit wil zeggen dat  wij online gaan daar waar nodig en dat, bij fysieke bijeenkomsten, de grote van de groepen worden aangepast aan de beschikbare ruimte.
We gaan ervan uit dat u ook uw verantwoordelijkheid neemt tijdens het bijwonen van de scholingen. 
U houdt gepaste afstand en bent niet ziek of heeft ziekteverschijnselen.
 
Verschillende korte online scholingen blijven dit jaar gewoon actief:
  • Lipoedeem en compressie
  • Introductie in de lymfofluoroscopie
  • TDC (LymphScanner) in de dagelijkse praktijk
Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bent u nieuwsgierig naar het aankomende cursusaanbod in 2021? Kijk op onze Agenda pagina, hier vindt u per maand het lopende programma.

Wenst u het volledige programma van de Varodem Academy op uw gemak bekijken, download dan hieronder de studiegids.

Studiegids Varodem Academy 2021: