2 stuks Pad Line V952 20 x 29,5 cm

De Varodem Fibrose Pads worden gebruikt ter ondersteuning bij de behandeling van lymf- en lipoedeem. Met deze pads kunt u de druk op de gewenste punten verhogen en de pad geeft daarnaast een masserend effect, met als doel het helpen afvoeren en sturen van lymfevocht. U kunt de Fibrose Pad inzetten onder een kous of een compressieverband.

De Fibrose Pad is leverbaar in twee verschillende motieven, gestreept (sturende werking) en vierkant (diff use werking) en zijn 20 x 29,5 cm groot.

Square: voor midline gebied (thorax, borst, rug, buik enz.)

Line: voor armen en benen

U kunt zelf de pad op de gewenste grootte knippen. De Varodem Fibrose Pads kunnen uitstekend ingezet worden in combinatie met een Varodem therapeutische elastische kous of één van de andere compressiehulpmiddelen uit het Varodem assortiment.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • EENVOUDIG IN GEBRUIK
  • ADEMEND
  • DIRECT OP DE HUID AAN TE BRENGEN
  • ZELF OP MAAT TE KNIPPEN
  • WASBAAR TOT 40 °C

Hieronder kunt u een bestelformulier met verwijzing toevoegen. Als u dit doet dan worden de producten via DeclaCare ingediend bij de verzekeraar van de patiënt. De  vergoeding van dit product is vanuit de basisverzekering (let op eigen risico). De praktijk ontvangt in dit geval geen rekening, alles verloopt via de verzekeraar.

Indien u geen bestelformulier met verwijzing toevoegt dan gaan wij ervan uit dat u de pads aanschaft voor de op de praktijk. In dit geval zullen wij de rekening meesturen voor de praktijk.

Categorie: