Je bekijkt nu Varodem en covid-19 / corona

Varodem en covid-19 / corona

COVID-19 / CORONA

Wij leven op dit moment in onzekere en turbulente tijden. De uitbraak van het Covid-19/Corona virus, raakt ons allemaal. Wij willen jou als zorgverlener graag op de hoogte brengen hoe Varodem met de situatie omgaat.

Allereerst gaat onze waardering en bewondering uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Gezondheid staat voorop en om die reden gaat het welzijn van onze collega’s en klanten voor alles. Daarom zullen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwgezet in acht nemen.

Wij informeren u graag hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.
Ondanks de grote uitdagingen waar wij nu samen voor staan, denken wij dat het verzorgen compressietherapie onder de huidige omstandigheden niet alleen een serieuze zaak is maar ook mooie taak is.

Pas goed op jezelf en elkaar!

Team Varodem België & Nederland

Verzending
Er wordt momenteel bezorgd in alle gebieden en wanneer u dit wenst ook op patiënt niveau.
Retourneren
Retourneren blijft mogelijk via het reguliere retouradres.
Contact
Ondanks de maatregelen rond het Covid-19/Corona virus is onze klantenservice momenteel even goed bereikbaar als dat u dat altijd al van ons gewend bent.
Voor vragen en/of ondersteuning per e-mail en telefoon (0475 589 302).

Mocht u behoefte hebben aan persoonlijke ondersteuning dan adviseren wij gebruik te maken van Skype, Google Duo of Whatsapp Video. Hierbij vragen wij u wel om dit vooraf met onze helpdesk te overleggen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.