Varodem comfort hiel

Varodem comfort hiel

Na jaren van ontwikkeling introduceert Varodem per 1 januari een nieuwe hielinzet op al haar vlakgebreide beenkousen. Deze volledige nieuwe hielinzet wordt standaard gebreid in een 90 graden hoek.

Met deze hielinzet kunnen wij een comfortabele pasvorm garanderen! De nieuwe comfort-hiel wordt standaard toegepast in alle kwaliteiten, in Eurotex, Eurostar, Eurostar Sense en in Euroform.

Op dit moment passen we de nieuwe hielinzet toe in de maatwerkkousen en in het voorjaar volgen de vlakbrei confectiekousen. We proberen deze overgang uiteraard zo soepel mogelijk te laten verlopen. Standaard worden alle maatwerk kousen nu met een 90 graden hiel gemaakt. U heeft bij alle kwaliteiten ook de mogelijkheid om te kiezen voor de 60 graden hiel. Twijfelt u over wanneer welke hielinzet toe te passen? Neem dan contact op met uw Varodem productspecialiste in uw regio. Comfort met Varodem kousen staat met deze nieuwe hielinzet wederom voorop. Wij zijn enthousiast over deze verbetering en kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.