Souplesse therapeutische elastische kousen

Compressietherapie en therapeutische elastische kousen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Varodem beschikt over een uitgebreid assortiment naadloze kousen waardoor een mooi evenwicht is gevonden tussen het therapeutische effect van de kous, esthetiek, draagcomfort, duurzaamheid en het aan- en uittrek gemak.

De Souplesse lijn bestaat uit een vijftal type kousen in de compressieklasse 2 en 3, elk met een uitgesproken eigen karakter.

Souplesse productoverzicht

Souplesse Classic 2 (4802)

Souplesse Classic 2 is de hardloper binnen het Varodem rondbrei assortiment. Het is een sterke, soepele kous en zeer comfortabel. Souplesse Classic 2 is een kous met beperkte lengte-elasticiteit, wat maakt dat deze eenvoudig aangetrokken kon worden. Het is dan ook de ideale kous in de zorgverlening. De Classic 2 heeft een hoge weerstand tegen oedeem.

Souplesse Classic 3 (4803)

Souplesse Classic 3 is de runner-up binnen het Varodem rondbrei assortiment. Het is een sterke, soepele kous en zeer comfortabel. Souplesse Classic 3 is een kous met beperkte lengte-elasticiteit, wat maakt dat deze eenvoudig aangetrokken kon worden. Het is dan ook de ideale kous in de zorgverlening. De Classic 3 heeft een hoge weerstand tegen oedeem.

 

Souplesse Classic 2 4802 en Souplesse Classic 3 4803 zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de SEMH, de lijst van Bernink.

Souplesse Cotton (6302)

Deze kous is ideaal afgestemd op de behoeften van actievelingen. Optisch gezien en door de stevige en belastbare structuur is deze kous zeer geschikt voor vele soorten sport en buitenactiviteiten. Het hoge gehalte aan katoen maakt de Souplesse Cotton uiterst huidvriendelijk – dus ook prima om dagelijks op kantoor te dragen.

Souplesse Cotton 6302 is opgenomen in het kwaliteitsregister van de SEMH, de lijst van Bernink.

Souplesse Light (6402)

Souplesse Select (6202)

Souplesse Select is een krachtige kous met veel lengterek. Dit maakt dat deze kous bij uitstek geschikt is als lange kous en voor actieve mensen. Souplesse Select is aangenaam in het dragen en zeer duurzaam.

De confectiematen van de Souplesse Select vindt u terug in het tabellenboekje van Varodem.

Souplesse Select 6202 is opgenomen in het kwaliteitsregister van de SEMH, de lijst van Bernink.

Souplesse Strong (6203)

Souplesse Strong is een drukklasse 3 kous met veel lengte-elasticiteit. Dit maakt dat deze geschikt is voor mensen met een actieve levensstijl. De Select geeft een stevige druk een aangenaam draagcomfort.

 

 

De confectiematen van de Souplesse Select vindt u terug in het tabellenboekje van Varodem.

Souplesse Strong 6203 is opgenomen in het kwaliteitsregister van de SEMH, de lijst van Bernink.

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing kunt u downloaden door op onderstaande knop te klikken.