Je bekijkt nu NIEUW: De Souplesse Geri-Classic: [Z]orgeloos [E]en [N]aadloze confectie kous voor de minder mobiele mens!

NIEUW: De Souplesse Geri-Classic: [Z]orgeloos [E]en [N]aadloze confectie kous voor de minder mobiele mens!

Werk je ook met minder mobiele mensen? En kom je regelmatig in verpleeghuizen of instellingen voor het aanmeten van kousen? Ga er dan maar eens rustig voor zitten want wij hebben vanaf nu de ideale kous zonder naad voor in jouw compressiekit!

Varodem introduceert een nieuwe unieke kous zonder naad: de Souplesse Geri-Classic (ccl. 2).

Een kous geschikt voor de minder mobiele mens. Kenmerkend bij een deel van deze doelgroep is inactiviteit. Inactiviteit zorgt voor een uitlopende beenvorm omdat de kuitspier niet voldoende geactiveerd wordt en zo goed als verdwijnt. Daar waar bij een standaard beweegpatroon, de kuit (cC) groter is dan de omvang onder de knie (cD), is bij deze doelgroep de kuitomvang vaak kleiner in omvang dan de omvang onder de knie. Dit wordt ook wel atrofie genoemd.

Confectiemaattabellen van kousen zonder naad zijn doorgaans niet geschikt voor een uitlopende D-omvang. In sommige situaties moet je dan uitwijken naar een kous met naad (bijvoorbeeld Eurotex) of een maatwerkkous. Bij de confectiemaattabel van de Souplesse Geri-Classic is de D-maat altijd uitlopend. Om er voor te zorgen dat de kous niet afzakt is deze standaard voorzien van een 3,5 cm siliconenband. Dit maakt de Souplesse Geri-Classic de ideale kous voor de minder mobiele mens. Dus ontspan, want zelfs voor de meest uitlopende benen kun je een goed passende maat vinden binnen de confectiemaattabel van de Souplesse Geri-Classic!

Meer informatie kun je vinden op: www.varodem.nl/souplessegericlassic

Of neem contact met ons op via: info@varodem.nl of 0475 589 302.