Flexxie  Het beste uit twee werelden!

 

Het beste uit twee werelden:

Dankzij de hybride brei-techniek van Varodem beschikt u nu over naadloze teenkappen met de precisie van vlakbreiwerk.

3D brei technologie:

Bij de productie van de Varodem Flexxie compressie teenkappen wordt gebruik gemaakt van 3D brei-technologie. Hierdoor worden de anatomische vorm van de voorvoet en tenen perfect benaderd. Wij hebben dan ook niet voor niets gekozen voor de productnaam Varodem Flexxie: Flexibele compressie!

Confectie:

De nieuwe Varodem Flexxie teenkappen zijn leverbaar in 4 confectie maten (zie de confectiemaattabel hieronder) voor de linker- of de rechtervoet De Flexxie teenkappen worden altijd geleverd inclusief tenen. Uiteraard hebt u ook de keuze uit de kleuren beige en zwart.

Bijzonder:

Pas de teen-lengte van de Varodem Flexxie eenvoudig aan door deze met een schaar in te korten.

Kenmerken

  • Trim to fit, de teenlengte kan eenvoudig met een schaar aangepast worden.
  • Leverbaar voor de linker- of rechtervoet
  • Leverbaar in Ccl.1 en Ccl.2
  • Leverbaar in de kleuren beige en zwart

Opties & modellen De Varodem Flexxie Teenkap mogelijkheden op een rij:

Flexxie Teenkap met teentjes Ccl. 1 Naadloos vlakbreiwerk 3D brei-technologie
Flexxie Teenkap met teentjes Ccl. 2 Naadloos vlakbreiwerk 3D brei-technologie

De Flexxie producten van Varodem kunnen ingezet worden bij de verschillende vormen van oedeem aan de voet en tenen. Dit kan dus zowel bij lymfoedeem als veneus oedeem. Confectiemaattabel Doordat deze producten doorgaans als adjuvans dienen bij compressiehulpmiddelen uit een hogere drukklasse (Ccl. 2 en hoger), kunnen deze producten in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Hierbij is leidend de drukklasse van de arm- of beenkous waarbij de handschoen of teenkap zorgt, als adjuvans, voor de lokale ondersteuning van de compressietherapie. De inzet van deze producten versterkt het effect van de toegepaste compressietherapie.

Extra