Flexxie teenkap

De Flexxie producten zijn zachte teenkappen- en handschoenen zonder naad (vlakbrei) in drukklasse 1 en 2. Flexxie is geschikt voor mensen met een matige oedeemneiging in de voeten en/of handen.

Flexxie producten kunnen goed gecombineerd worden met andere compressiehulpmiddelen zoals therapeutische elastische kousen. De combinatie van deze producten versterkt het effect van de toegepaste compressietherapie.

Bij de productie van de Flexxie wordt gebruik gemaakt van een 3D brei-technologie. Hierdoor worden de anatomische vormen van de tenen en vingers perfect benaderd. Dankzij deze hybride brei-techniek beschik je nu over een naadloos vlakbrei product. Deze nieuwe breitechniek wordt ook gebruikt voor onze TinkFit producten.

De teen- en vingerlengtes van de Flexxie producten zijn eenvoudig aan te passen door deze met een schaar (zelf) in te korten.

Flexxie is gemaakt van kunstrubber en is beschikbaar in zes confectiematen (S t/m XXL) in de kleuren beige en zwart.

Kenmerken

  • Teenkappen en handschoenen zonder naad
  • Kunstrubber
  • Drukklasse 1 en 2
  • Confectie
  • Zon- en vetbestendig
  • Zacht en soepel
  • Zes confectiematen (S t/m XXL)
  • Ademend materiaal
  • Comfortabel
flexxie teenkap

Kleuren

beige
beige
zwart
zwart

Informatie

Confectie maten teenkap (drukklasse 1 en 2)

Maat

2/S

3/M

4/L

5/XL

6/XXL

cA

19,5 – 22,5

22,5 – 25

25 – 27,5

27,5 – 30

30 – 32,5

cA1

19,5 – 22,5

22,5 – 25

25 – 27,5

27,5 – 30

30 – 32,5

Het complete therapeutische elastische kousen confectiemaattabellenboekje kun je hier bekijken.

Gebruiksaanwijzing

De meertalige gebruiksaanwijzing is te downloaden. Om deze gebruiksaanwijzing te kunnen bekijken dient u over een PDF-reader te beschikken.

Bestellen

Wij van Varodem vinden het belangrijk dat je onze producten eenvoudig en snel kunt bestellen. Voor het bestellen van al onze producten kun je gebruik maken van de speciaal hiervoor ontworpen bestelformulieren. Deze vind je hier. Wij raden aan om je te laten scholen in het aanmeten van onze producten. Onze productspecialisten komen graag bij je op locatie om je een demonstratie te geven. Ook biedt de Varodem Academy verschillende scholingen aan.

Bekijk ook de andere producten uit de Vlakbrei-lijn: