Trilogie 1A: Basis training: praktijktraining TEK

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/06/2021
10:00 - 17:00

Locatie
Varodem Academy

Categorieën


Data:

  • Vrijdag 12 februari van 10.00-17.00 uur in Horn (Limburg)
  • Dinsdag 18 mei van 10.00-17.00 uur, Midden-Nederland (exacte locatie volgt nog)
  • Vrijdag 18 juni van 10.00-17.00 uur in Horn (Limburg)
  • Donderdag 11 november van 10.00-17.00 uur, Midden Nederland (exacte locatie volgt nog)

 

  • Doelgroep: studenten Nova Mundo, huidtherapeuten en oedeem fysiotherapeuten
  • Aanmelden: academy@varodem.nl
  • Kosten: €50,- ex. BTW inclusief goodiebag, lesmateriaal en lunch
  • Voor meer informatie klik hier

Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Beschrijving

Deze scholing is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan praktische vaardigheidsoefeningen in het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen. Het kan zijn dat je tijdens je opleiding wel hebt geleerd om TEK aan te meten, maar dat je behoefte hebt aan een opfrissing van je vaardigheid, de fijne kneepjes nog een keer wil herhalen of dat je op dit moment bezig bent met een cursus tot TEK-consulent. Voor jou speciaal is deze dag samengesteld. In een ontspannen en veilige omgeving word je gedurende een volledige dag door onze productspecialisten ondergedompeld in de wondere wereld van de therapeutische elastische kousen. We besteden veel tijd aan het aanmeten van been- en armkousen. Het aanmeten van een panty, handschoen en teenkap is hier ook een onderdeel van. Je leert waar je op moet letten tijdens het aanmeten, maar ook hoe je met vragen en eventuele klachten van patiënten / klanten rondom het door jou aangemeten en afgeleverde hulpmiddel kunt omgaan.

 

De Varodem Academy vindt dat het bijwonen van fysieke- op praktijk gerichte scholingen gewoon door moet kunnen gaan.

We houden ons hierbij aan de richtlijn van het RIVM. Dit wil zeggen dat de grootte van de groepen worden aangepast aan de beschikbare ruimte. Een groot voordeel hiervan voor jou is dat de groepsgrootte gelimiteerd is tot maximaal 10 personen waardoor er erg veel persoonlijke aandacht gegeven kan worden.

Wij houden ons aan de RIVM richtlijn en we gaan ervan uit dat ook jij verantwoordelijkheid neemt tijdens het bijwonen van de scholingen. Je houdt gepaste afstand, draagt een mondkapje bij binnenkomst en bent niet ziek of hebt ziekteverschijnselen.