Eurostar 2 XT (V244)

Eurostar 2 XT is een stevige beenkous met naad (vlakbrei) in drukklasse 2 (35 mmHg) en heeft een hoge stiffness. De kous is geschikt voor actieve mensen met een matige oedeemneiging en voor jonge mensen (o.a. kinderen).

Eurostar 2 XT heeft een lange lengterek en zit comfortabel. De kous is gemaakt van kunstrubber en is beschikbaar in maatwerk.

Eurotar 2 XT is ook beschikbaar in natuurrubber, de Eurostar 2.

Eurostar 2 XT is daarnaast ook beschikbaar in Eurostar 2 Sense. De Eurostar 2 Sense is gemaakt van natuurrubber met de klimavezel Tencel™. Deze klimavezel zorgt ervoor dat de kous onder andere zeer zacht aanvoelt.

Kenmerken

  • Kous met naad (vlakbrei)
  • Kunstrubber
  • Drukklasse 2
  • Maatwerk
  • Lange lengterek
  • Zon- en vetbestendig
Varodem kous

Kleuren

beige
beige
zwart
zwart

Informatie

Gebruiksaanwijzing

De meertalige gebruiksaanwijzing is te downloaden. Om deze gebruiksaanwijzing te kunnen bekijken dient u over een PDF-reader te beschikken.

Bestellen

Wij van Varodem vinden het belangrijk dat je onze producten eenvoudig en snel kunt bestellen. Voor het bestellen van al onze producten kun je gebruik maken van de speciaal hiervoor ontworpen bestelformulieren. Deze vind je hier. Wij raden aan om je te laten scholen in het aanmeten van onze producten. Onze productspecialisten komen graag bij je op locatie om je een demonstratie te geven. Ook biedt de Varodem Academy verschillende scholingen aan.

Bekijk ook de andere producten uit de Euro-lijn: