FG-MLD training (4-daags)

FG-MLD training (4-daags)
Jul
20

Datum: 20 t/m 23 juli 2017

Locatie: People Care, Louis Eijssenweg 3, 6049 CD Herten

Prijs: €1350,- (incl. 4 x lunch, 3x diner, lespakket en examengeld)(excl. BTW).

Vroegboekkorting in de maanden maart en april is €100,-

Docenten: Jane Wigg (Lymphoedema Training Academy), Jean Paul Belgrado (professor Vrije Universiteit Brussel) en Katinka Rutjens (Varodem® Academy)

Deelnemers: 18

De opleiding/training wordt georganiseerd en gefaciliteerd door de Varodem® Academy in samenwerking met Jane Wigg en prof. Jean Paul Belgrado.

Jane heeft al meer dan 25 jaar ervaring met lymfoedeempatiënten. Als voormalig directeur van de MLD opleiding volgens “Leduc” en als klinisch onderzoeker heeft ze in de wereld van het lymfoedeem haar sporen ruimschoots achtergelaten. In nauwe samenwerking met prof. Jean Paul Belgrado heeft ze de FG-MLD opleiding groots op de kaart gezet in Groot Brittannië. Prof. Jean Paul Belgrado is een naam op het gebied van onderzoek en innovatie. Naast zijn werk als onderzoeker aan de vrije universiteit van Brussel heeft hij ook samen met dr. Liesbeth Vandermeeren een lymfoedeemkliniek opgezet in het universiteitsziekenhuis van Brussel.

Tijdens deze 4-daagse opleiding wordt je naast alle nieuwe inzichten op fysiologisch gebied getraind in de nieuwe MLD techniek: “Fill and Flush” met behulp van fluoroscopy. Wetenschappelijk onderbouwing in manuele lymfedrainage! Met de slogan van Jane: “it’s MLD but better”. De training wordt op dit moment over de gehele wereld gegeven, in Nederland is dit de enige mogelijkheid in 2017. Zorg dat je erbij bent.

Je wordt tijdens deze 4 dagen ook nog eens volledig op de hoogte gebracht van alle innovaties binnen Varodem®. De opleiding wordt gegeven in het Engels.

Meer informatie:

FG MLD Training (531.6 KiB)

Top