Accreditatie CvC toegekend

Varodem Academy
Op 6 maart organiseert de Varodem® Academy de training: SEMH - toegevoegde waarde in de praktijk in samenwerking met Thalita Smit. Deze cursus is geaccrediteerd met 3,5 punt door CvC. Aanmelden voor deze training is nog mogelijk! Tijd: 09.30-16.30 uur Locatie: Beemdstraat 1, Eindhoven Kosten: €100,- Doelgroep: Bandagisten en therapeuten die TEK aanmeten Meer informatie:
Verder lezen

Tip: Informatiebrief verbandmiddelen

VaroCare ACS Lite
Weet u welke informatie u uw patiënt moeten geven  over de vergoeding, het declareren en de gebruiksduur van de compressiehulpmiddelen van Varodem? Wij adviseren u de informatieve brief in de bijlage te gebruiken bij het informeren van uw patiënt. Op deze manier zult u geen informatie vergeten te vertellen aan uw patiënt! Tevredenheid in tenslotte verwachting gedeeld door het resultaat!
Verder lezen

Nieuw product: VaroPad

VaroPad point pressure device
Een goede start van het jaar 2018: VaroPad® Varodem introduceert VaroPad® . Het VaroPad® assortiment bestaat uit verschillende padding producten die gebruikt kunnen worden onder compressieproducten. Door een VaroPad® onder een therapeutische elastische kous, zwachtelsysteem of ander compressiehulpmiddel te dragen wordt de druk lokaal verhoogd. VaroPad® is te krijgen voor verschillende lichaams...
Verder lezen